Työhön, urheiluun ja vapaa-aikaan

Tuotteet työhön, vapaa-aikaan ja urheiluun

Vapaa-aikaan ja urheiluun tarkoitetut tekstiilit ja tuotteet sopivat moneen tilanteeseen ja ovat myös haluttuja liikelahjoja, sillä ne ovat laadukkaita tulevat käyttöön.
Valikoimastamme löydät tunnetut ja tutut merkit vapaa-aikaan, urheiluun, työhön. Omaan käyttöön tai lahjaksi asiakkaillesi tai omalle henkilökunnalle.

Desperado Clothing Oy:n edustamat tuotemerkit kattavat laajan tekstiilimalliston, johon voit tutustua suoraan heidän omilla sivuillaan: dc-collection.fi.

B&C

Tarjoaa nykyaikaisen ja täysin viimeisteltävissä olevan malliston: t-paidat, pikeet, colleget, kauluspaidat, fleecet, takit ja oheistuotteet, kaikki suunniteltu täydentämään yrityksen markkinointiviestintää.

Cobalt Fusion

Cobalt Fusion -mallistossa yhdistyy kestävyys, vedenpitävyys, suoja tuulelta ja viimalta sekä hengittävyys, suomalainen suunnittelu, toiminnallinen muotoilu, oikeat materiaalit sekä kulutuskestävyys.

Anvil

Toiminnassa on alusta alkaen otettu huomioon yhteiskunta ja ympäristövastuut, työskentely olosuhteen ja työntekijöiden eettiset oikeudet. Organisten tuotteiden lisäksi, mallistosta löytyy perustekstiilit naisille, miehille ja lapsille.

Promodoro

Korkealuokkaisen laadun lisäksi Promodoro tarjoaa parhaan valikoiman monivärisiä tuotteita, joissa saatavana useita eri väiryhdistelmiä. Perusmalliston pienimmät koot alkavat 56 cm:stä ja päättyvät parhaimmillaan 5XL:ään.

Stormtech

Vastaa vaativan ja ennalta arvaamattoman ilmaston vaatimuksiin. Tuotteissa huolella valitut erikoismateriaalit ja tekniset ominaisuuudet on yhdistetty ammattitaidolla ja korkealuokkaisella suunnittelulla jokaiseen tuotteeseen. Tuloksena korkealaatuinen, trendikäs ja toiminnallinen mallisto.

Gildan

Maailman johtavimpiin vaatevalmistajiin lukeutuva Gildan tarjoaa edullisen perusmalliston mainos- ja liikelahja-alalle. Kattavasta perusmallistosta löydät t-paidat, colleget ja pikeet; niin naisille, miehille kuin lapsille.

Kariba

Mallisto kattaa niin urheilu – kuin casual malliston, pyyhkeitä ja päähineitä unohtamatta.Uutena tuotesarjana lanseerattu KiMood laukku ja sateenvarjosarja täydentää Karibanin jo ennestään laajaa mallistoa.

GC Sportswear

Yksi laadukkaimmista ja monipuolisimmista tuotevalikoimista profiilituotemarkkinoilla. Laadukkaat tekstiilimerkit: D.A.D, Grizzly, Cottover, Harvest, Printer, J. Harvest & Frost sekä Mac One. Ylellisen mukavat pyyhkeet sekä muut lahjatavarat löydät D&J:n valikoimasta. D-vice tuo puolestaan ulottuviinne innovatiivisen elektroniikan. Tutustu myös uuteen merkkiin Graphix Sportswear. Mallisto on värikäs, rento ja sporttinen. Vaatteiden toiminnalliset materiaalit sopivat urheiluun sekä vapaa-aikaan. Tuotteet sopivat yksilöllisyytensä ansiosta erinomaisesti yritysprofilointiin.

Soita 010 396 2990 tai tule myymäläämme tutustumaan valikoimaamme! Voit myös ottaa meihin yhteyttä oheisesta linkistä:

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous