Tekstiilit

Tekstiilit työhön, urheiluun ja vapaa-aikaan

Desperado Clothing Oy:n edustamat tuotemerkit kattavat laajan tekstiilimalliston, johon voit tutustua suoraan heidän omilla sivuillaan: dc-collection.fi.

B&C

Tarjoaa nykyaikaisen ja täysin viimeisteltävissä olevan malliston: t-paidat, pikeet, colleget, kauluspaidat, fleecet, takit ja oheistuotteet, kaikki suunniteltu täydentämään yrityksen markkinointiviestintää.

Cobalt Fusion

Takkimallisto ei ainoastaan näytä hyvältä, se antaa myös suojan vaihtuvissa sääolosuhteissa. Cobalt Fusion -mallistossa yhdistyy kestävyys, vedenpitävyys, suoja tuulelta ja viimalta sekä hengittävyys, suomalainen suunnittelu, toiminnallinen muotoilu, oikeat materiaalit sekä kulutuskestävyys.

Anvil

Toiminut jo vuodesta 1899 ja on ollut ensimmäisten joukossa kehittämässä ja valmistamassa orgaanisesta promodoro_sukatpuuvillasta ja kierrätysmateriaalista (P.E.T.) tuotteita. Toiminnassa on alusta alkaen otettu huomioon yhteiskunta ja ympäristövastuut, työskentely olosuhteen ja työntekijöiden eettiset oikeudet. Organisten tuotteiden lisäksi, mallistosta löytyy perustekstiilit naisille, miehille ja lapsille.

Promodoro

Tarjoaa erittäin laajan malliston perinteisestä promomallistosta nykyaikaiseen retro-mallistoon. Korkealuokkaisen laadun lisäksi Promodoro tarjoaa parhaan valikoiman monivärisiä tuotteita, joissa saatavana useita eri väiryhdistelmiä. Promodorolle kukaan ei ole liian pieni tai liian iso. Perusmalliston pienimmät koot alkavat 56 cm:stä ja päättyvät parhaimmillaan 5XL:ään.

Stormtech

Vastaa menestyksellisesti vaativan ja ennalta arvaamattoman ilmaston vaatimuksiin. Tuotteissa huolella valitut erikoismateriaalit ja tekniset ominaisuuudet on yhdistetty ammattitaidolla ja korkealuokkaisella suunnittelulla jokaiseen tuotteeseen. Tuloksena korkealaatuinen, trendikäs ja toiminnallinen mallisto.

Gildan

Maailman johtavimpiin vaatevalmistajiin lukeutuva Gildan tarjoaa edullisen perusmalliston mainos- ja liikelahja-alalle. Kattavasta perusmallistosta löydät t-paidat, colleget ja pikeet; niin naisille, miehille kuin lapsille.

Kariba

Mallisto kattaa niin urheilu – kuin casual malliston, pyyhkeitä ja päähineitä unohtamatta. Edullisen hintatason sekä laadukkaiden tuotteiden ansiosta mallisto jatkaa voittokulkuaan. Uutena tuotesarjana lanseerattu KiMood laukku ja sateenvarjosarja täydentää Karibanin jo ennestään laajaa mallistoa.