Työhön, urheiluun ja vapaa-aikaan

Tuotteet työhön, vapaa-aikaan ja urheiluun

Vapaa-aikaan ja urheiluun tarkoitetut tekstiilit ja tuotteet sopivat moneen tilanteeseen ja ovat myös haluttuja liikelahjoja, sillä ne ovat laadukkaita tulevat käyttöön.
Valikoimastamme löydät tunnetut ja tutut merkit vapaa-aikaan, urheiluun, työhön. Omaan käyttöön, lahjaksi asiakkaillesi tai henkilökunnalle.

B&C

Tarjoaa nykyaikaisen ja täysin viimeisteltävissä olevan malliston: t-paidat, pikeet, colleget, kauluspaidat, fleecet, takit ja oheistuotteet, kaikki suunniteltu täydentämään yrityksen markkinointiviestintää.

Cobalt Gear

Cobalt Gear -mallistossa yhdistyy kestävyys, vedenpitävyys, suoja tuulelta ja viimalta sekä hengittävyys, suomalainen suunnittelu, toiminnallinen muotoilu, oikeat materiaalit sekä kulutuskestävyys.

Gildan

Maailman johtavimpiin vaatevalmistajiin lukeutuva Gildan tarjoaa edullisen perusmalliston mainos- ja liikelahja-alalle. Kattavasta perusmallistosta löydät t-paidat, colleget ja pikeet; niin naisille, miehille kuin lapsille.

GC Sportswear

Yksi laadukkaimmista ja monipuolisimmista tuotevalikoimista profiilituotemarkkinoilla. Laadukkaat tekstiilimerkit: Harvest, Printer, J. Harvest & Frost. Ylellisen mukavat pyyhkeet sekä muut lahjatavarat löydät D&J:n valikoimasta. D-vice tuo puolestaan ulottuviinne innovatiivisen elektroniikan. Mallisto on värikäs, rento ja sporttinen. Vaatteiden toiminnalliset materiaalit sopivat urheiluun sekä vapaa-aikaan. Tuotteet sopivat yksilöllisyytensä ansiosta erinomaisesti yritysprofilointiin.

Soita 010 396 2990 tai tule myymäläämme tutustumaan valikoimaamme! Voit myös ottaa meihin yhteyttä oheisesta linkistä:

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous