Mainostuotteet

Kangasmerkit

Brodeeratut merkit ovat tuttu näky esimerkiksi opiskelijahaalareissa. Merkkien reunat voivat olla merkin muodosta riippuen joko saumatut tai laserleikatut.

Merkin koko lasketaan seuraavalla kaavalla: merkin leveys+korkeus / 2. Jos merkin koko on 54 mm, määräytyy hinta 64 mm koon mukaan. Brodeeratun alueen suuruus vaikuttaa merkin hintaan. Brodeeratulla alueella tarkoitetaan sen alueen kokoa, joka merkissä on kirjottu langalla, eli aluetta, josta pohjakangas ei näy.

Merkkien kiinnitystapa valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Vaatteisiin kiinnitettäviin merkkeihin suositellaan silitettävää liimapintaa. Silitettävä liimapinta: 0,20 €/merkki. Merkit jotka irroitetaan ja kiinnitetään uudelleen, suosittelemme velcro-tarraa. 1-puolinen velcro-tarra: 0,48 €/merkki. 2-puolinen velcro-tarra: 0,60 €/merkki. Autamme sinua mielellämme oikean kiinnitystavan valinnassa.

PVC-merkit

PVC-merkit voidaan valmistaa 1-8 värisinä ja muoto on vapaasti valittavissa. Kun PVC-merkki halutaan kiinnittää ompelemalla, on merkkiin hyvä tehdä ompelu-ura. PVC-merkin koko lasketaan kaavalla: leveys+korkeus / 2.

Kysy 3D hinnat erikseen, jos merkkiin tulee yli 4 väriä tai jos merkkiin tehdään myös painatus. 3D merkin esimerkkihintoihin lisätään +15%, aloituskustannus lasketaan tapauskohtaisesti.

Kudotut merkit

Kudotut merkit voidaan valmistaa missä tahansa muodossa ja koossa. Kudottu merkki mahdollistaa yksityiskohtaiset logomerkinnät myös pienessä koossa. Kudottuja merkkejä käytetään esim. vaatteiden tuotemerkkeinä, kokolappuina ja pesuohjemerkkeinä.

Kudottujen merkkien lisäominaisuudet: Kudotut merkit voidaan saumata ja niihin on saatavissa taakse liimapinta, jolla merkki voidaan kiinnittää silittämällä tai prässäämällä.

Kaulanauhat

Putkeen kudottu painettu kaulanauha

Putkeen kudottu polyesterinen kaulanauha 1-3 väripainatuksella. Materiaalin ja kudonnan ansiosta kaulanauha on miellyttävä ja pehmeä käyttää. Kaulanauhoissa on aina turvalukko. Saatavilla 3 eri nauhan leveyttä. Useita standardivärejä, myös mahdollisuus nauhojen värjäämiseen PMS-sävyn mukaan. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Nauhan pituus: 900 mm. Nauhojen leveydet, mm: 10, 12 & 15

Standardikiinnikkeet: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale.

Sileä painettu kaulanauha

Polyesteristä valmistettu avainkaulanauha 1-3 väripainatuksella. Saatavilla 5 eri nauhan leveyttä. Kaikissa kaulanauhoissa on niskassa turvalukko. Useita standardivärejä, myös mahdollisuus nauhojen värjäämiseen PMS-sävyn mukaan. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Nauhan pituus: 900 mm. Nauhojen leveydet: 10 mm, 12 mm 15 mm, 20 mm & 25 mm

Standardikiinnikkeet: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale.

Moniväripainetut kaulanauhat

Moniväriset kaulanauhat painetaan sublimaatiotekniikalla, joka mahdollistaa jopa valokuvamaisen painatuksen. Kaulanauhat on valmistettu sileästä polyesteristä ja valittavana on kolme eri nauhan leveyttä. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Nauhan pituus: 900 mm. Nauhojen leveydet: 15 mm, 20 mm & 25 mm

Standardikiinnikkeet: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale.

Pinssit

Stanssatut pinssit

Arvokkaan näköiset pinssit hiotaan stanssauksen jälkeen kiiltäväksi ja metallin eri vivahteet saadaan esiin hiekkapuhaltamalla. Pinssi on mahdollista tehdä halutun kokoisena ja muotoisena. Pinssit kiinnitetään perhoslukolla, mutta saatavilla on myös muita kiinnitysvaihtoehtoja.

Emaloidut pinssit

Kiiltävä ja kestävä pinssi valmistetaan metallilevystä, joka stanssataan ja sen jälkeen emalivärit lisätään käsityönä. Pinssit kiinnitetään perhoslukolla, mutta saatavilla on myös muita kiinnitysvaihtoehtoja.

Painetut pinssit

Pinssit painetaan 4-värisenä ja painetun pinssin päälle tehdään epoksipinnoite, joka tekee pinssistä sileän ja tuo kolmiulotteisen vaikutelman. Pinssin koko ja muoto on vapaasti valittavissa. Pinssit kiinnitetään perhoslukolla, mutta saatavilla on myös muita kiinnitysvaihtoehtoja.