Ammattiasut ja jalkineet

Ammattiasut ja jalkineet

Meiltä saat ammattiasut ja jalkineet kaikille aloille. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät vaatteet ja mukavat jalkineet mm. rakennuksille, laitoksiin, teollisuuteen sekä muurareille ja maalareille palvelualoja unohtamatta. Muistathan, että tekstiilipainomme viimeistelee asuvalintanne logopainatuksella. Tiesithän, että kaikilta rakennustyömailla työskenteleviltä ja siellä vierailevilta vaaditaan kuvallinen henkilökortti. Meiltä saat työmaa- ja henkilökortit odottessa.

Tutustu eri brändeihin ja tee valintasi.

L.Brador

L.Brador työvaatteet kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa. Tärkein inspiraatiolähteemme olet sinä työpäivänäsi. Tietojesi ja mielipiteisesi perusteella kehitämme uudenlaisia työvaatteita. Näin varmistetaan niiden optimaalinen toiminnallisuus, erinomainen istuvuus sekä viimeistelty tyylikkyys.

Portwest

Työasujen tulevaisuus on tässä. Portwest on maailman nopeimmin kasvava työasujen valmistaja. Alkujaan Irlannissa v. 1904 Charles Hughesin perustamalla perheyrityksellä on nykyään kaksi omaa tehdasta ja yhdeksän varastoa ympäri maailman.

Turva- ja työjalkineet

Edustamme Jalaksen ja Sievin jalkineita eli meillä on tarjota kattava mallisto turva- ja työjalkineita. Työ- ja turvajalkineissa tärkeintä on mukavuus ja istuvuus sillä vietät niissä suuren osan päivästä. Jalkineiden tulee olla myös laadukkaat, jotta ne kestävät päivittäisessä käytössä ja kovassa kulutuksessa. Hyvien, ergonomisten työjalkineiden ansiosta jaksat seistä, istua ja kävellä vaivattomasti pitkienkin työvuorojen ajan.

Jalas

Ejendalsin periaatteena on tarjota huippulaatua. Tuotteemme tekevät jokapäiväisestä elämästä turvallisempaa kymmenillä tuhansilla työpaikoilla kaikkialla Euroopassa. Jalaksen kampanjasivut Exalter uutuuksista löytyy täältä!

Sievi

Sievin toiminnassa ja tuotteissa turvallisuus on etusijalla. Sievin toiminta perustuu turvallisiin ja hyviksi todettuihin työtapoihin. Sievin tuotteet edistävät turvallisuutta työpaikoilla ja vapaa-aikana. Tutustu Sievin uutuuksiin.

Sukat

Töihin, urheiluun ja vapaa-aikaan.

Soita 010 396 2990 tai tule myymäläämme tutustumaan valikoimaamme! Voit myös ottaa meihin yhteyttä oheisesta linkistä:

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous