Ammattiasut ja jalkineet

Ammattiasut ja jalkineet

Meiltä saat ammattiasut ja jalkineet kaikille aloille. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät vaatteet ja mukavat jalkineet mm. rakennuksille, laitoksiin, teollisuuteen sekä muurareille ja maalareille palvelualoja unohtamatta. Muistathan, että tekstiilipainomme viimeistelee asuvalintanne logopainatuksella. Tiesithän, että kaikilta rakennustyömailla työskenteleviltä ja siellä vierailevilta vaaditaan kuvallinen henkilökortti. Meiltä saat työmaa- ja henkilökortit odottessa.

Tutustu eri brändeihin ja tee valintasi.

L.Brador

L.Brador työvaatteet kehitetään yhdessä käyttäjien kanssa. Tärkein inspiraatiolähteemme olet sinä työpäivänäsi. Tietojesi ja mielipiteisesi perusteella kehitämme uudenlaisia työvaatteita. Näin varmistetaan niiden optimaalinen toiminnallisuus, erinomainen istuvuus sekä viimeistelty tyylikkyys.

Kuvasto

Portwest

Työasujen tulevaisuus on tässä. Portwest on maailman nopeimmin kasvava työasujen valmistaja. Alkujaan Irlannissa v. 1904 Charles Hughesin perustamalla perheyrityksellä on nykyään kaksi omaa tehdasta ja yhdeksän varastoa ympäri maailman.

Kuvasto

Blåkläder

Kun tehdään jotakin, jonka täytyy kestää sekä kovaa kulutusta että melkeinpä mitä tahansa, joudutaan miettimään tarkkaan. Ei riitä, että valitaan parhaat materiaalit ja komponentit. Pitää myös ajatella kokonaisuutta, samanaikaisesti, kun ollaan tarkkoja yksityiskohtien kanssa. Jos näin toimitaan, on lopputulos hyvä.

Fristads

Me tunnemme työvaatteille asetetut vaatimukset! Meillä on alalta yhteensä yli 170 vuoden kokemus, joten ymmärrämme työntekijöiden työssään kohtaamat vaatimukset paremmin kuin kukaan muu. Työvaatteemme ovat toimivia, kestäviä ja turvallisia, ja ne auttavat varmistamaan, että olosi pysyy miellyttävänä ja työskentelysi tehokkaana.

Kwintet Leijona

Suomi on rakennettu LEIJONA-työvaatteissa! Olemme vaatettaneet fyysisten töiden ja vaativien olosuhteiden rautaiset ammattilaiset vuodesta 1954 alkaen. Perinteikkäistä sinisistä puuvillahaalareista on kuljettu pitkä matka tarkkoihin työvaatestandardeihin tai samanaikaisesti tulelta, valokaarilta ja kemikaaleilta turvaaviin teknisiin monisuoja-asuihin.

Turva- ja työjalkineet

Edustamme Jalaksen ja Sievin jalkineita eli meillä on tarjota kattava mallisto turva- ja työjalkineita. Työ- ja turvajalkineissa tärkeintä on mukavuus ja istuvuus sillä vietät niissä suuren osan päivästä. Jalkineiden tulee olla myös laadukkaat, jotta ne kestävät päivittäisessä käytössä ja kovassa kulutuksessa. Hyvien, ergonomisten työjalkineiden ansiosta jaksat seistä, istua ja kävellä vaivattomasti pitkienkin työvuorojen ajan.

Jalas

Ejendalsin periaatteena on tarjota huippulaatua. Tuotteemme tekevät jokapäiväisestä elämästä turvallisempaa kymmenillä tuhansilla työpaikoilla kaikkialla Euroopassa. Jalaksen kampanjasivut Exalter uutuuksista löytyy täältä!

Sievi

Sievin toiminnassa ja tuotteissa turvallisuus on etusijalla. Sievin toiminta perustuu turvallisiin ja hyviksi todettuihin työtapoihin. Sievin tuotteet edistävät turvallisuutta työpaikoilla ja vapaa-aikana. Tutustu Sievin uutuuksiin.

Sukat

Töihin, urheiluun ja vapaa-aikaan.

Sidoste

Sidoste on innovatiivisella tuotekehityksellä ja laadukkailla tuotteillaan ollut Suomessa sukkamarkkinoiden suunnannäyttäjä yli 70 vuotta. Ammattitaitoinen henkilökunta, parhaat mahdolliset raaka-aineet ja nykyaikainen konekanta takaavat kotimaisten sukkien korkealuokkaisen laadun. Jokaisen sukkaparin laatu ja virheettömyys tarkistetaan neulonnan jälkeen käsin useassa työvaiheessa.

Soita 010 396 2990 tai tule myymäläämme tutustumaan valikoimaamme! Voit myös ottaa meihin yhteyttä oheisesta linkistä:

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous