Digipaino

Tehokas digipainomme toteuttaa teille tyylikkäät painotuotteet! Meiltä saat mm. käyntikortit, esitteet, julisteet ja asiakaslehdet sekä suorapostitusmateriaalit – halutessanne hoidamme osoiteprinttauksen ja postihuolinnan. Mikäli tarvitset apua yritysilmeen tai painotuotteen suunnittelussa ja taitossa, niin kerro siitä meille – teemme mielellämme tarjouksen kokonaispaketista.

T.Pesonen Oy osti Kerasivun liiketoiminnan syksyllä 2015. Kerasivu toimii T.Pesosen tiloissa Sulantiellä, joten voit painotöitä noutaessasi hoitaa myös työvaateostokset ja muut tilaukset kätevästi myymälässämme.

Asiakas- ja jäsenlehdet

Digitaalisen viestinnän aikakaudella asiakkaat ja jäsenet arvostavat painettua lehteä. Meiltä saatte kustannustehokkaasti oman näköisen lehden. Tarvittaessa hoidamme lehtenne taittotyön. Konekantamme on optimoitu A5- ja A4-kokoisille julkaisuille. Lehtien maksimi sivumäärä on 80 sivua, joten voitte kerätä yhteistyökumppaneilta ilmoitusaineistoa vaikkapa kausijulkaisuun. Halutessanne hoidamme myös osoiteprinttauksen ja postihuolinnan.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Esitteet, flyerit ja suorapostitus

Esitteet

Tuote-esite, yritysesite tai palveluesite on edelleen tehokas tapa välittää tietoa. Sen arvoa ei himmennä digitaalisen viestinnän nopeus – paperinen esite on se tuote, jonka pariin palataan ja sen kanssa vietetään aikaa. Meiltä saat laadukkaat esitteet yksisivuisesta flierista aina monisivuisiin vihkoihin, erilaisilla taittovaihtoehdoilla.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Flier

Kustannustehokas markkinointikeino messuilla ja tapahtumissa. Sen avulla ohjaat asiakkaat helposti messuständille maistamaan ja tutustumaan tuotteisiin. Ajankohtaisella tarjouksella ohjaat asiakkaan suoraan verkko- tai kivijalkakauppaasi ostoksille. Halutessasi saat flieriin personoidut alennuskoodit jokaiselle tapahtumalle. Näin saatte mitattua markkinointiponnistelujen onnistumista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Suorapostitus

Edelleen tehokas tapa toteuttaa kohdennettua markkinointia. Valitse kohderyhmä omasta tai ostetusta rekisteristä ja anna meidän hoitaa painotyöt sekä personoinnit ja huolinnan joko postin tai suorajakeluyhtiön vietäväksi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Käyntikortit ja kortit

Digipainettu käyntikortti on nopea toteuttaa ja kustannuksiltaan edullinen. Toimita meille painovalmis aineisto tai suunnitellaan käyntikortti yhdessä. Käyntikortit saatte tarvittaessa myös kaksipuolisina.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Lahjakortti, onnittelukortti, hääkutsu, ristiäiskutsu, kutsukortti… Meiltä saatte kaikki tarvitsemanne kortit edullisesti ja nopeasti. Halutessanne saatte myös kortille sopivan kirjekuoren. Mikäli tarvitsette kortille suunnitteluapua, niin sekin onnistuu mainiosti!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Julisteet ja suurkuvatulosteet

Kun tarvitsette mainosjulisteita vaikkapa A-ständiin tai haluatte teettää kuvistanne näyttäviä julisteita, niin me hoidamme tulostukset. Kaikki julisteet on mahdollista tulostaa myös säänkestävälle materiaalille tai vaikkapa canvakselle.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kalenterit

SEINÄKALENTERI on hyvä tapa muistuttaa asiakkaita yrityksestäsi ympäri vuoden. Se on myös tehokas varainhankintakeino mm. urheiluseuroille, koululuokille, harrasteryhmille ja järjestöille. Meiltä saatte kustannustehokkaan markkinointi- tai varainhankintavälineen omilla kuvilla ja viesteillä. Mikäli tarvitsette kalenterille suunnitteluapua, niin sekin onnistuu mainiosti!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kopiointipalvelut ja paperituotteet

Kun tarvitset kopioita julisteesta, asiakirjasta tai vaikkapa rakennuspiirustuksista, niin käänny luottamuksella puoleemme. Meiltä saat skannatut tulosteet helposti ja nopeasti. Kaikki printit paperille tai säänkestävälle materiaalille tulostettuna.

Onko tulostuspaperi päässyt loppumaan? Meiltä saat helposti myös tulostuspaperit mukaan. Valkoinen A4 yleispaperi tulostimiin, kopiokoneisiin tai vaikka piirtämiseen. Paperi on 80 g ja pakkauksessa on 500 arkkia. Meiltä löydät myös kutsukorteille kirjekuoret! Kuoria löytyy useita kokoja ja värejä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Luentomateriaalit ja asiakirjasidonta

Meiltä saat suuremmatkin luentomateriaalien tulostuserät nopeasti.! Tarvitsetko tulosteisiisi muovikampa- tai metallikierresidonnan? Neuvomme mielellämme millainen asiakirjasidonta sopii juuri teidän tarpeisiinne.

Rakennuspiirustukset ja muut tekniset piirustukset

Meiltä saat mustesuihkutulosteet pdf-vedoksista helposti ja nopeasti. Kaikki piirustukset saat joko paperille tai säänkestävälle materiaalille tulostettuna.

Avaa ja lataa tästä rakennuspiirustusten hinnasto.

Suunnittelupalvelut ja taittotyöt

Yritysilme, lehtimainos, vaalimainos tai jotain ihan muuta. Kun painotuote on vielä ideatasolla tai tiedät mitä tarvitset mutta et hahmota miltä sen pitää näyttää, niin idea riittää. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tarvitsemasi yhdessä.

Suunnittelemme vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla asiakkaan toiveita kuunnellen logot, yritysilmeen, käyntikortit sekä esitteet ja flierit. Kauttamme saat apua myös tarrojen, julisteiden ja erilaisten korttien suunnittelussa sekä asiakaslehtien taitossa.

Ota yhteyttä, niin mietitään juuri teidän tarpeitanne parhaiten palveleva kokonaisuus!