Banderollit, liput ja roll-upit

BANDEROLLIT, LIPUT JA ROLL-UPIT TAPAHTUMIIN JA TOIMITILOIHIN

Meiltä saat edullisesti banderollit tapahtumiin ja liput toimitiloihin sekä työkohteisiin. Roll-Upit toimivat messuilla aina, joten tilaa omasi muiden tuotteiden yhteydessä.

Banderollit

Toteutamme banderollit aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Määrämittaisen tulostuksen voitte valita joko PVC umpi- tai reikävinyylille. Banderollin reunat vahvistamme aina ja halutessasi voit tilata purjerenkaat kiinnitystä varten.

Liput

Heiluvat liput lisäävät tunnelmaa tapahtumissa, katsomoissa ja messuosastoilla. Me toteutamme yritys- ja mainosliput salkoon tai pienempiin telineisiin somisteiksi.

Roll-upit

Nopeasti koottavat Roll-Up -kuvatelineet mahdollistavat viestinnän helposti ja nopeasti - aina uudelleen ja uudelleen. Kevyt Roll-Up kulkee helposti mukana ja useampia telineitä yhdistelemällä saat helposti luotua laajemmankin mainosseinäkkeen. Tarvittaessa tulostamme uudet kuvavuodat olemassa oleviin runkoihin.

UUTUUS! A4 pöytämalli ROLL-UP 27,00 € / kpl

Hinta tulostusvalmiista tiedostosta, alv 0%.

85x200 cm ROLL-UP TARJOUSHINTAAN 99,00 € / kpl

Hinta tulostusvalmiista tiedostosta, alv 0%. Sisältää tulostetun vuodan + telineen ja kantokassin.

Canvas-taulut

Teetä tyylikäs taulu omasta valokuvasta työpaikalle, lahjaksi tai omalle seinälle. Canvas-taulut tulostetaan korkealaatuiselle taidekankaalle. Valitse omasi neljästä eri koosta:

200 x 300 mm - 33,00 €
300 x 450 mm - 50,00 €
400 x 600mm - 65,00 €
500 x 700mm - 75,00 €

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin.

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous