Teippaukset - autot, ikkunat ja myymälät

TYYLIKÄS TEIPPAUS LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ JA RAKENTAA YRITYSKUVAA

Miten teidän yrityksenne erottuu? Yrityksenne brändiä rakennetaan jokaisessa asiakaskohtaamisessa - päivittäin. Me autamme teitä viestimään tehokkaasti, näkymään yhteneväisesti ja myymään enemmän.

Teippaustyöt toteutamme kohteen mukaan joko suurkuvatulosteena, tarraleikkurilla läpivärjätystä teipistä muotoon leikattuna tai näiden yhdistelminä. Meiltä saatte kaikki yrityskuvanne rakentamisen elementit - autoon, ikkunaan ja myymälään!

Autoteippaus

Liikkeellä oleva jakelu- tai huoltoauto on täydellinen mainosväline. Ajoneuvojen mainosarvo kannattaa hyödyntää kertomalla yrityksenne tarinaa niiden pinnoissa. Olipa tarpeenne koko auton yliteippaus tai pienempi toteutus, niin me autamme teitä mielellämme. Tarvittaessa suunnittelemme autoteippauksen ideanne pohjalta. Tervetuloa vierailulle tai pyydä meidät kylään.

Tutustu asiakastöihin

Ikkunateippaus

Ikkuna on tehokas viestin välittäjä! Hyödynnä myymälän tai toimiston ikkunapinnat luovasti. Teippausten avulla teidät nähdään paremmin ja asiakkaat löytävät tiloihinne helposti. Ikkunateippauksessa käytettäviä materiaaleja on runsaasti. Meiltä saat myös valoa läpäisevän teippauksen esim. maitolasi- tai hiekkapuhalluskalvosta tai värillisestä transparent-teipistä.

Asennamme ikkunoihin myös kiinteistökalvoja. Nämä erikoivalmisteiset kalvot minimoivat sisälle pääsevää UV-säteilyä ja niiden avulla saat myös sisälämpötilaa alennettua. Kalvoista voit valita myös peilikalvoja sekä eriasteisia tummennuskalvoja.

Toimisto- tai myymäläteippaus

Myymälän mainostaulut, opasteet ja palvelutiskit teemme räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne teipattuina tai 3D-toteutuksena. Myös toimistotilojen viihtyisyyttä voitte lisätä huomattavasti, kun toteutatte sinne tyylikkään teippauksen ammattilaisten avulla. Tarvittaessa suunnittelemme tilojenne teippaukset ideanne pohjalta. Tervetuloa vierailulle tai ota yhteyttä.

Tutustu asiakastöihin

Ota yhteyttä / Pyydä tarjous